آیا خوردن گردو های سیاه خطرناک است؟
به گزارش تور ارمنستان، یک متخصص تغذیه گفت: اگر مغز گردو کمی سیاه شده باشد و طعم آن تغییر نکند، مسئله ای برای استفاده وجود ندارد.

غزاله اسلامیان گفت: مهم ترین دلایل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از حد هوا در فصل تابستان، کمبود بعضی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است.
وی با اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو باعث سیاه شدن آن می گردد، اضافه نمود: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکن است باعث این امر گردد.
اسلامیان با اشاره به این که بعضی آفت ها، باکتری ها و قارچ ها هم می تواند باعث سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شوند، گفت: اگر مغز گردو کمی سیاه شده باشد و طعم آن تغییر نکند، مسئله ای برای استفاده وجود ندارد.
منبع: فرارو