آیا خوردن گردو های سیاه خطرناک است؟

به گزارش تور ارمنستان، یک متخصص تغذیه گفت: اگر مغز گردو کمی سیاه شده باشد و طعم آن تغییر نکند، مسئله ای برای استفاده وجود ندارد.

آیا خوردن گردو های سیاه خطرناک است؟

غزاله اسلامیان گفت: مهم ترین دلایل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از حد هوا در فصل تابستان، کمبود بعضی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است.

وی با اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو باعث سیاه شدن آن می گردد، اضافه نمود: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکن است باعث این امر گردد.

اسلامیان با اشاره به این که بعضی آفت ها، باکتری ها و قارچ ها هم می تواند باعث سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شوند، گفت: اگر مغز گردو کمی سیاه شده باشد و طعم آن تغییر نکند، مسئله ای برای استفاده وجود ندارد.

منبع: فرارو
انتشار: 30 تیر 1402 بروزرسانی: 30 تیر 1402 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1676

به "آیا خوردن گردو های سیاه خطرناک است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا خوردن گردو های سیاه خطرناک است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید