طرز تهیه باقلوا در منزل

به گزارش تور ارمنستان، زندگی امروز / باقلوا گونه ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، بعضی کشورهای عربی، یونان، قبرس و بعضی منطقه ها روسیه تهیه می گردد.

طرز تهیه باقلوا در منزل

به گزارش زندگی امروز به نقل از ماهنامه کیک وشیرینی این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در به نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.

مقدار سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:

آرد: 4 پیمانه (550 الی 560 گرم)

آب: 100 میلی لیتر

ماست: 100 گرم

روغن: 90گرم

تخم مرغ: 2 عدد

سرکه: 2 ق س

بیکینگ پودر: یک دوم ق س

نمک: یک ق چ

مواد لازم کرم:

شیر: 5 پیمانه (یک لیتر)

شکر: 180 گرم

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 100 گرم

نشاسته: 30 گرم

فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ

مواد لازم اضافی:

کره (ذوب شده): 100 گرم

روغن: 90 گرم

مواد لازم شربت:

شکر: 180 گرم

آب: یک پیمانه

آب لیمو ترش: 3 الی 4 قطره

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل گردد.

2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.

3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم نموده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید.

4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید.

5. یک پیمانه شیر به جامانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید.

6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک گردد.

7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید و مایع سرد شده را داخل آنها بریزید و بپیچید.

8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید.

9. بقیه گلوله های خمیر را هم روی سطح کار نازک پهن نموده و پر کنید و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.

10. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید.

11. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

12. پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 7 شهریور 1400 بروزرسانی: 7 شهریور 1400 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1180

به "طرز تهیه باقلوا در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید