آشپزی

طرز تهیه زیتون ترکی، مزه ای که عاشقش می شوید!

طرز تهیه زیتون ترکی، مزه ای که عاشقش می شوید!

مزه زیتون کنار رب انار معرکه می شه، حالا با گوجه می خواد چی بشه؟! اگر به ترکیه سفر نموده باشید روی میز رستوران ها قبل از سرو غذا یک ظرف حاوی زیتون طعم دار به همراه نان مخصوص قرار می دهند که طعمی جادویی دارد! شاید دوست داشتید که این مزه را بلد باشید و همواره...

22 مهر 1402
10 روش خلاقانه برای تشویق بچه ها به کتابخوانی

10 روش خلاقانه برای تشویق بچه ها به کتابخوانی

روانشناسان کودک معتقداند که مطالعه باید همانند ورزش و گذران وقت در کنار هم برای همه اعضای خانواده باشد تا فرآیند کتابخوانی برای همه از جمله خردسالان مجذوب نماینده گردد. در حالت کلی کتاب خواندن می تواند یک تفریح فوق العاده برای فرزند یا بچه ها شما باشد...

20 تیر 1402
راهنمای بهره برداری از پتانسیل کارکنان کم دستمزد

راهنمای بهره برداری از پتانسیل کارکنان کم دستمزد

در بخش قبل گفتیم که خیلی از شرکت ها بعد از پاندمی در بازگرداندن یکسری نیرو های خود با مشکل روبرو شده اند و این موضوع در روند فراوری و سودآوری آن ها اختلال ایجاد نموده است. اما نشریه هاروارد در مطالعه ای جامع، به این نتیجه رسیده که پاندمی یک بهانه بوده و...

28 خرداد 1402
اگر ویتامین دی بدن تان کم است یا پوکی استخوان دارید این سالاد معجزه می کند

اگر ویتامین دی بدن تان کم است یا پوکی استخوان دارید این سالاد معجزه می کند

این روزها متخصصان بر این عقیده اند که برای درمان پوکی استخوان بیش از کلسیم به ویتامین D نیاز است و آووکادو منبع این ویتامین است.

3 خرداد 1402
10 شیرینی و دسر مجذوب کننده ژاپنی

10 شیرینی و دسر مجذوب کننده ژاپنی

شیرینی های ژاپنی از خوشمزه ترین و مجذوب کننده ترین جاذبه های این کشور هستند. در فراوری این شیرینی ها از مواد اولیه متفاوتی استفاده می گردد که نتیجه را شگفت انگیز می نماید. اگر اهل چشیدن طعم های تازه هستید و دوست دارید با آشپزی ملل آشنا شوید، این مطلب مخصوص...

19 اردیبهشت 1402
طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی

طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی

امروز قصد داریم طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

16 اردیبهشت 1402
برترین رستوران های مکزیکی تهران ، چشیدن طعم متفاوتی از غذاهای ملل (تور ارزان مکزیک)

برترین رستوران های مکزیکی تهران ، چشیدن طعم متفاوتی از غذاهای ملل (تور ارزان مکزیک)

در اینکه می خواهیم در این مطلب توجه شما را به سوی برترین رستوران های مکزیکی تهران جلب کنیم، هیچ شک و تردیدی نیست، اما یادتان باشد صرفا با شنیدن نام غذاهای مکزیکی نباید در ذهنتان خوراکی هایی با مزه های بسیار تند و وحشتناک را تداعی کنید! همانطور که می دانید...

15 دی 1401
طرز تهیه دسر شیر عسلی خوشمزه

طرز تهیه دسر شیر عسلی خوشمزه

شیر همواره یکی از عناصر اصلی دسرها بوده و هنوز هم طعم آن در اغلب دسرهای محبوب احساس می گردد. این دسرها معمولا با شیر پر چرب غلیظ شده آماده می شوند و در ترکیب شان می توان از نشاسته، خامه، آرد، ژلاتین و بسیاری از مواد دیگر هم استفاده کرد. از انواع دسر با شیر...

17 شهریور 1401
آسان ترین روش تهیه فلافل گیاهی

آسان ترین روش تهیه فلافل گیاهی

منوی غذاهای گیاهی شما، بدون فلافل چیزی کم خواهد داشت. این غذای محبوب عربی با عطر گشنیز و فلفل، می تواند یکی از غذاهای همیشگی سفره گیاه خوارها باشد. با این وجود، تهیه فلافل گیاهی برای بسیاری از افراد وقت گیر و سخت است. آنها زمان زیادی را صرف آماده کردن مایه...

16 شهریور 1401
تافی های بادامی

تافی های بادامی

این تافی ها با سه نوع شکلات 50 درصد، سفید و شیری تهیه می شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه دم بسیار دلچسب هستند.

18 مرداد 1401
تور کوبا: برترین رستوران های دریایی در هاوانا

تور کوبا: برترین رستوران های دریایی در هاوانا

خرچنگ های تازه، شاه میگو، هشت پا و ماهی آماده شده از طریق آشپزهای ماهر چنان وسوسه کننده هستند که حتی اگر عاشق غذای دریایی نباشید، نمی توانید به سادگی از آن ها بگذرید.

17 تیر 1401
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی؛ نمی توانید نخورید!

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی؛ نمی توانید نخورید!

کیک اسفنجی شکلاتی تمام آن چیزی ست که می توانید بعد از یک روز کاری سخت و پرمشغله به خودتان هدیه دهید. در کنار یک لیوان چای یا قهوه گرم با تمام سلول های بدنتان آرامش و خوشحالی را برای دقایقی هم که شده تجربه کنید و از زندگی لذت ببرید.

5 تیر 1401
آش غلغل آش مقوی و پرخاصیت شوشتر است

آش غلغل آش مقوی و پرخاصیت شوشتر است

سیری در ایران/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده و گزارشات منتشر شده، آش غلغل آش مقوی و پرخاصیت شوشتر است.

11 خرداد 1401
آشنایی با 8 سوپ خوشمزه و معروف روسی

آشنایی با 8 سوپ خوشمزه و معروف روسی

سوپ های روسیسوپ غذایی آسان، مقوی و خوشمزه است و به علت ماهیتش به ویژه برای فصول سرد سال بسیار مناسب است. هر کشوری انواع مختلفی سوپ و آش در آشپزی اش دارد که برگرفته از سبک زندگی و غذایی مردمان آن کشور است. کشور روسیه سرزمینی پهناور و سردسیر است و به همین...

12 اردیبهشت 1401
تور ارزان هلند: بهترین رستوران های آمستردام را بشناسیم

تور ارزان هلند: بهترین رستوران های آمستردام را بشناسیم

اگرچه آمستردام بیشتر به داشتن کانال های آب مجذوب کننده و ساختمان های دوست داشتنی شناخته می گردد اما رستوران های آمستردام نیز می تواند یک جاذبه گردشگری اجتناب ناپذیر در این شهر باشد.

6 اسفند 1400
تور ارزان آمریکا: افتتاح اولین رستوران جهنمی گوردون رمزی در لاس وگاس

تور ارزان آمریکا: افتتاح اولین رستوران جهنمی گوردون رمزی در لاس وگاس

اولین رستوران HELLS KITCHEN گوردون رمزی به طور رسمی در Caesars Palace لاس وگاس افتتاح شد.

25 بهمن 1400
تور ارزان فرانسه: 9 فیلم که شما را عاشق پاریس می نماید

تور ارزان فرانسه: 9 فیلم که شما را عاشق پاریس می نماید

فیلم های ساخته شده در پاریس، اغلب تصاویر خیره کننده ای را از دیدنی های این شهر به نمایش می گذارند؛ تصاویری که دل هر ببینده ای را بی شک خواهد لرزاند. با 9 فیلمی که شما را عاشق پاریس می نماید، آشنا شوید.

25 بهمن 1400
چند ایده یلدایی ، 30 ایده تزیین سفره و چیدمان شب یلدا

چند ایده یلدایی ، 30 ایده تزیین سفره و چیدمان شب یلدا

پیدا کردن برترین ایده چیدمان سفره و دکوراسیون شب یلدا تنها به کمی خلاقیت و سلیقه احتیاج دارد. از تزیین میوه و آجیل برای نوعروس گرفته تا تزیین انار و هندوانه و درست کردن کاردستی با ساده ترین مواد. اما چه ایده هایی برای تزئینات یلدایی دکوراسیون و سفره شب...

3 بهمن 1400
طرز تهیه حلوای نثار ارومیه؛ حلوای نذری با عکس مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوای نثار ارومیه؛ حلوای نذری با عکس مرحله به مرحله

حلوا یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که هواداران بسیاری دارد و در مراسمات مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد. درست کردن حلوا با اینکه کار بسیار ساده و راحتی است اما صبر و حوصله زیادی می طلبد. حلواها انواع بسیار متنوعی دارند که به شیوه های مختلف آماده میشوند...

4 دی 1400
مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر

مقاله: طرز تهیه معجون تخم مرغ و شیر

ابتدا شیر، خامه، وانیل، دارچین و جوز هندی را داخل یک قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا مواد به جوش آیند و بلافاصله شیرجوش را از حرارت بردارید. مواد نباید جوش بخورند و طعم جوشیدگی بگیرند؛ بنابراین بلافاصله بعد از دیدن حباب...

29 آذر 1400
تعداد: (35)