طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش بازاری بیسکویت دارچینی

به گزارش تور ارمنستان، بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی که می توان آن را هم به صورت کوکی و هم به صورت بیسکویت کاملاً ترد تهیه کرد، از جمله محبوب ترین بیسکویت ها در سرتاسر دنیاست؛ چراکه این میان وعده از سویی بسیار سالم بوده و از سوی دیگر به سبب استفاده از دارچین درون آن، خواص بسیار زیادی برای سلامتی افراد دارد.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش بازاری بیسکویت دارچینی

در این مقاله با توضیح مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت دارچینی، به شما آموزش خواهیم داد تا چطور این بیسکویت خوشمزه و سالم را به شکل کاملاً حرفه ای طبخ کنید. آنچه به شما خواهیم آموخت در حقیقت روش پخت بیسکویت دارچینی با کره است که از بیسکویت های دارچینی معمولی خوش بوتر و البته مقوی تر است.

چرا بیسکویت دارچینی یک انتخاب بی نظیر است؟

جالب است بدانید که شما می توانید در خانه خود و بدون احتیاج از طریق خاصی، تقریباً همه بیسکویت ها، کیک ها و شیرینی های بازاری را طبخ کنید و در میان مدت، به کیفیتی بسیار قابل قبول دست یابید؛ برای مثال شما می توانید با مطالعه طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی فوت وفن های بسیار زیادی را در این زمینه یاد بگیرید.

بیسکویت دارچینی ظاهر و طعم ساده اما به یاد ماندنی دارد.

در ادامه نکات جذابی را درباره خواص دارچین برای شما ذکر می کنیم تا بدانید چرا بیسکویت دارچینی یکی از برترین بیسکویت هایی است که می توانید برای میان وعده خانواده و مخصوصاً بچه ها خود آماده کنید.

خواص دارچین

دارچین منبع غنی آنتی اکسیدان بوده و می تواند به خوبی کمبود این ماده حیاتی را در بدن شما جبران کند. بعلاوه اثرات بالای آن در محافظت از قلب به اثبات رسیده است و از همین رو می تواند یک ماده موثر برای افراد دچار مسائل قلبی باشد.

بعلاوه دارچین در بسیاری از رژیم هایی که برای افراد دیابتی طراحی می گردد حضور دارد؛ از همین رو شما می توانید بیسکویت دارچینی را با مقدار شکر یا نزدیک به صفر، برای افراد دیابتی نیز تهیه کنید. این ماده بعلاوه در جلوگیری از کاهش سطح یادگیری و مراقبت از فعالیت های مغزی افراد نقش بسزایی دارد و از این رو هم برای بچه ها و هم برای کهنسالان ماده ای ضروری به شمار میرود.

در خاتمه باید به اثرات چشمگیر دارچین در سلامت دهان و دندان اشاره کنیم که در حفظ سلامت دندان ها و بعلاوه خوش بو کردن دهان شما کارکرد فوق العاده ای خواهد داشت.

به سراغ آنالیز اطلاعات ضروری و در ادامه، طرز تهیه بیسکویت دارچینی به طور مرحله به مرحله برویم؛ همراه ما باشید!

اطلاعات ضروری درباره بیسکویت دارچینی با کره

مقدار کالری در هر 100 گرم352
زمان آماده سازی50 دقیقه
زمان لازم برای پخت20 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر
درجه سختیآسان

مواد لازم برای تهیه بیسکویت دارچینی

آردیک و نیم پیمانه
بیکینگ پودریک قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
کرهصد گرم
شکریک دوم پیمانه
تخم مرغیک عدد
دارچینیک قاشق چایخوری
جوزهندییک چهارم قاشق چایخوری

مراحل تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول

آرد را الک کنید، با نمک و بکینگ پودر مخلوط نموده و از نو 3 بار مخلوط را الک کنید. آن ها را در یک ظرف مجزا قرار دهید. کره و تخم مرغ را بیرون بگذارید تا با محیط هم دما شوند.

مرحله دوم

پودر قند یا شکر ریز دانه را با کره ترکیب نموده، سپس دارچین را به ترکیب اضافه کنید و با همزن یا میکسر هم بزنید. این کار را با همزن دستی نیز می توان انجام داد. چند دقیقه این کار را انجام دهید تا مواد پف کند و یکدست گردد.

بیسکویت دارچینی یک خوراکی مقوی برای بچه ها شماست.

مرحله سوم

تخم مرغ را اضافه کنید و آن را با بیشترین سرعت هم بزنید تا به خوبی با سایر مواد ترکیب گردد.

مرحله چهارم

جوز هندی را رنده کنید. می توانید به جای جوز، به همان مقدار وانیل بهره ببرید. جوز یا وانیل را به ترکیب تخم مرغ و کره اضافه کنید و فقط در ترکیب شدن هم بزنید.

مرحله پنجم

مواد خشک را که در مرحله اول آماده کردیم، در طی چند مرحله به ترکیب قبلی اضافه کنید و این کار را به آرامی انجام دهید تا روغن خمیر جدا نگردد. در خاتمهی این مرحله باید خمیر شما به شکل گلوله ای دربیاید.

مرحله ششم

مواد را به سینی ای که می خواهید بیسکویت را بر روی آن قالب گیری کنید انتقال دهید و آن را در حد یک دقیقه ورز دهید تا حالت خمیری یکدست را پیدا کند.

مرحله هفتم

خمیر را بین دو نایلون قرار دهید و با یاری وردنه آن را پهن کنید تا به قطر نیم سانتی متر برسد. سپس یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله هشتم

خمیر را قالب گیری کنید. در صورتی که هر یک از خمیرها حالت اولیه خود را به سبب افزایش دما از دست داد و یا حالت عرق نموده پیدا کرد، مجددا آن را کمی در یخچال بگذارید. هم زمان فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و صبر کنید تا کامل گرم گردد.

مرحله نهم

بر روی سینی شیرینی پزی خود کاغذ روغنی پهن کنید، با یاری فرچه آن را به مقدار اندکی چرب کنید و سینی را به مدت حدود 15 دقیقه در فر بگذارید.

مرحله دهم

سینی را از فر خارج کنید و بر روی توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که بیسکویت ها به دمای اتاق رسیدند آماده سرو هستند. نوش جان!

بیسکویت ترد و خوشمزه شما آماده سرو است!

در این مقاله با توضیح طرز تهیه بیسکویت دارچینی، آموزش پخت یک بیسکویت بسیار مقوی و البته فوق العاده سالم را به شما ارائه کردیم. این بیسکویت یک انتخاب عالی برای تغذیه بچه ها مدرسه ای شما نیز خواهد بود؛ مخصوصاً آنکه از نوع بیسکویت دارچینی با کره بوده و طعم آن با نمونه های موجود در بازار تفاوت چشمگیری از لحاظ عطر و طعم خواهد داشت.

می توان بیسکویت دارچینی را در شکل های خلاقانه تری نیز تهیه کرد!

گفتنی است که شما می توانید این بیسکویت را به شرط نگهداری در ظرف در بسته و قرارگیری در فضای خشک و خنک، تا پنج الی شش روز نگهداری کنید. قرار دادن آن در یخچال نیز می تواند عمر آن را تا ده یا دوازده روز افزایش دهد. اگر نکته کارآمدی در مورد پخت این بیسکویت می دانید، آن را با ما در کامنت ها به اشتراک بگذارید.

برای روزهای پرمشغله ای که فرصت پخت میان وعده وجود ندارد، یک راه چاره طلایی یاری گرفتن از شیرینی آنلاین در خبرنگاران فود است. خبرنگاران فود با داشتن یک فروشگاه بزرگ اختصاصی شیرینی و کیک در اپلیکیشن خود، به شما یاری می نماید تا در هر زمان که اراده کردید، میان وعده ای سالم و خوش طعم بخرید؛ بی آنکه احتیاجی به خارج شدن از خانه داشته باشید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 11 بهمن 1403 بروزرسانی: 11 بهمن 1403 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1802

به "طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش بازاری بیسکویت دارچینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکویت دارچینی به روش بازاری بیسکویت دارچینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید