گریزمان: سعی می کنم در زمین حرکات مسی را درک کنم، می خواهم در بارسلونا تاریخ سازی کنم
به گزارش تور ارمنستان، مهاجم فرانسوی آبی واناری ها از بازی در بارسلونا و هم تیمی شدن با بازیکنی همچون لیونل مسی راضی است.

با تورهای نوروزی اسپانیا از سرزمین جشن و موسیقی دیدن کنید. به بارسلون و مادرید سری بزنیم و از جزایر قناری و ایبیزا دیدن کنیم.
به گزارش خبرنگاران، آنتوان گریزمان که از زمان پیوستنش به بارسلونا از اتلتیکومادرید، این فصل در 27 بازی از رقابت های مختلف 11 گل برای آبی واناری ها به ثمر رسانده و 4 پاس گل هم برای هم تیم هایش ساخته است، در گفت وگو با شبکه تلویزیوینی DAZN گفت: از بودن در بارسلونا خشنود هستم و این باعث افتخارم است. پدرم خیلی خشنود است که مرا با پیراهن بارسا می بیند. می خواهم در این باشگاه تاریخ سازی کنم و باید بازیکن مهمی برای باشگاه بارسلونا باشم.
وی اضافه نمود: امیدوارم بتوانم آمارم در گلزنی و پاس گل را بهبود ببخشم. دارم سعی می کنم خودم را با تیم وفق دهم و کوشش می کنم تا جای ممکن تاکتیک های تیم را فرا بگیرم. به لحاظ فیزیکی و روانی حس خیلی خوبی دارم و می خواهم پیشرفت کنم.
مهاجم فرانسوی کاتالان ها در بخش دیگری از صحبت هایش درباره بازی کنار برنده 6 توپ طلا گفت: لیونل قوی ترین بازیکن دنیا بوده و این فوق العاده است که کنار او بازی می کنم. سعی می کنم در زمین حرکات مسی را درک کنم و وقتی او صاحب توپ است، بهتر حرکت کنم تا ارتباط بهتری با او در زمین برقرار کنم.
گریزمان 28 ساله همچنین در مورد تیمی که پنج سال در آن عضویت داشت، یادآور شد: طرفداران اتلتیکومادرید، دیه گو سیمئونه و هم تیمی هایم تجربه زیبایی در آن مقطع از دوران حرفه ای ام بودند. حالا من بازیکن بارسلونا، بهترین باشگاه دنیا هستم، چالشی جدید با سبک بازی جدید که کم کم خودم را به آن وفق می دهم. به نظرم ما قادر به رقابت در هر تورنمنت و کسب تمامی جام ها هستیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم