تافی های بادامی
به گزارش تور ارمنستان، این تافی ها با سه نوع شکلات 50 درصد، سفید و شیری تهیه می شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه دم بسیار دلچسب هستند.
- تعداد: 36 عدد
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- زمان خنک شدن: یک ساعت
مواد لازم
- یک پیمانه بادام بوداده و خرد شده
- ¾ پیمانه تکه های شکلات نیمه تلخ
- ¾ پیمانه تکه های شکلات شیری
- 1/3 پیمانه تکه های شکلات سفید
- دو قاشق غذاخوری شیرخشک
- یک پیمانه کره
- یک پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1- سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، بادام، تکه های شکلات شیری و نیمه تلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.
2- در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3- آن را فورا روی مخلوط شکلات های داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.
ارزش غذایی
- کالری: 137
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 16 میلی گرم
- کربوهیدرات: 12 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 65 میلی گرم
- پتاسیم: 57 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: tour-armenia.ir
شناسه مطلب: 1519
به "تافی های بادامی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تافی های بادامی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید