خبرنگاران 100 رویداد شتابی در دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان شرقی اجرا شد
به گزارش تور ارمنستان، تبریز- خبرنگاران - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با بیان اینکه کارافرینی و سازندگی اولویت اصلی کشوراست، از اجرای بیش از 100 رویداد شتاب در یکسال گذشته در این دانشگاه خبرداد.
فرزان قالیچی روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه رویداد شتاب استارتاپی امداد و نجات هلال احمر آذربایجان شرقی با گرامیداشت 29 بهمن سالروز قیام مردم قهرمان تبریز بر علیه رژیم ستمشاهی، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول 40 سال گذشته گفت: آمار و ارقام نشان می دهد که بر خلاف آن چیزی که دشمنان ادعا می نمایند و درصدد سیاه نمایی هستند در طول 40 سال گذشته در کشورمان حرکت های بسیار خوبی روی داده است .
وی اضافه کرد: در حوزه کارآفرینی، دانشگاه علمی کاربردی به عنوان نمادی از دانشگاه نسل سوم در سال های اخیر حرکتهای بسیار خوبی در حوزه شتاب انجام داده است.
وی با اشاره به برخورداری کشورمان از نعمت های فراوان الهی گفت: بایستی قدر نعمت های الهی را بدانیم و این نعمت ها نبایستی موجب رکود و عدم پیشرفت ما گردد .
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی اظهار داشت: ما در زیر سایه سنگین تحریم ها و مسائل فراوان توانستیم با اتحاد و همدلی گامهای مهمی در راستای پیشرفت کشور برداریم .
قالیچی به یکی دیگر از ترفندهای دشمنان ایران اسلامی اشاره نمود و گفت: یکی از ترفندهای دشمنان ایران اسلامی بدبین کردن جوانان نسبت به کشور خودمان می باشد که ما بایستی وطن دوستی را بر اساس آیات و روایات در میان جوانان کشورمان تقویت کنیم و فریب دشمنان را نخوریم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با تاکید بر حمایت از کار آفرینان گفت : اگر قرار است اشتعال ایجاد گردد بایستی در داخل کشورمان ایجاد کنیم و تمامی هم و غم و عزم و اراده خود را برای اشتغال آفرینی در داخل کشور و زیر پرچم سرسبز ایران اسلامی به کار ببندیم .
وی به اولویت امروزه کشور اشاره نمود و اضافه کرد: کشور ما احتیاج به سازندگی واشتغال زایی و کار آفرینی دارد و ما باید هزینه ها را پایین آورده و با مدیریت منابع کشور از سرمایه ملی حفاظت کنیم .
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی داشتن رهبری دانا و بصیر را مهمترین مولفه پیشرفت هر کشوری دانست و گفت: در کشور ما به لطف داشتن رهبری دانا و بصیر و مطلع به زمان ، همیشه در چهار دهه گذشته حرکت کشور ما رو به رشد بوده است و به فضل الهی این فرایند پیشرفت تداوم خواهد داشت.
وی با اشاره به پیگیری رویدادهای شتاب در واحدهای استانی گفت: بایستی زمینه پیشرفت طرح های ارائه شده فراهم گردد تا این رویدادها در مرحله عمل به نتیجه نهایی برسد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با قدردانی از ورود جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی به مسئله رویدادهای شتاب و استارتاپ ها گفت: کشور ما یک کشور حادثه خیزی هست و امداد و نجات نقش بسیار مهمی در کاهش تلفات ناشی از حوادث دارد.
قالیچی اضافه کرد: در حوادث و سوانح خود امدادی مردم تا رسیدن نیروهای هلال احمر مهم است و بنابراین جمعیت هلال احمر بایستی مردم را نسبت به مسائل امداد و نجات آشنا کند و مردم تا رسیدن نیروهای امدادی بتوانند با خود امدادی باعث کاهش آثار ناشی از حوادث شوند.
وی اظهار داشت: در این راستا بایستی ان جی او ها ،آتش نشانی ها و سایر دستگاه های امدادی در کنار جمعیت هلال احمر ایفای نقش نمایند و در یک کلام علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد.
برگزاری استارت آپ ها و رویدادهای شتاب نقش مهمی در شکوفایی استعدادها و ایده های دانشجویان دارد
مدیر عامل هلال احمر آذربایجان شرقی گفت: برگزاری استارت آپ ها و رویدادهای شتاب نقش مهمی در شکوفایی استعدادها و ایده های دانشجویان دارد
دکتر حمید حسین پور در آیین اختتامیه نخستین رویداد شتاپ امداد ونجات مرکز آموزش علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با تشکر از همکاری و همراهی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و اداره کل اطلاعات و فناوری استان در برگزاری رویداد شتاب امداد و نجات اضافه کرد: برگزاری رویداد شتاب تاثیر به سزایی در پیوند دادن علم با عمل دارد و فرصتی را فراهم می نماید تا دانشجویان ایده های خود را ارائه دهند .
اولین رویداد شتاب استارتاپی مجازی ایمنی امداد و نجات برگزار گردید
سرپرست مرکز آموزشی علمی کاربردی هلال احمر آذربایجان شرقی هم گفت: به منظور توسعه استارتاپ های آموزشی امداد و نجات و مدیریت بحران فراوری نرم افزار های کاربردی و شبیه ساز های آموزشی امداد و نجات و همچنین کارآفرینی اجتماعی و افزایش مشارکت مردمی در امداد و نجات ، اولین رویداد شتاب استارتاپی مجازی ایمنی امداد و نجات، برگزار گردید.
نازیلا نوری زاده اظهار کرد: یکی از امتیازات دانشگاه جامع علمی کاربردی ، شغل محور بودن است و توجه خاصی به مسئله کارآفرینی دارد به عبارت دیگر دانشگاه جامع علمی کاربردی ،علم و عمل را با هم پیگیری نموده و در حمایت از کسب و کار های نو و خلاقانه طرح استارتاپ را به صورت پررنگ در مراکز به اجرا گذاشته است .
وی ادامه داد: در مرکز علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی بعد از طراحی رویداد شتاب مجازی با عنوان ایمنی امداد و نجات با محورهای سه گانه اقدام به اخذ مجوز از اداره کل دفتر نوآوری ، فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع کردیم و سعی ما بر این بود که با هدایت های معاونت علمی پژوهشی دانشگاه جامع استان و همکارانشان یک رویداد شتاب کاملاً علمی اجرا کنیم .
نوری زاده خاطرنشان کرد: 35 ایده ناب به دبیرخانه این رویداد رسید و پس از داوری ایده های برتر انتخاب شد.
وی گفت: برای هر یک از تیم های برتر 200 میلیون تومان وام کم بهره برای اجرای طرح پرداخت می گردد.
برترین های نخستین رویداد شتابی امداد و نجات هلال احمر آذربایجان شرقی عبارتند از:
نفر اول: اولدوز رابط با طرح: فراوری نشانگر خونریزی داخلی مصدوم جهت هشدار دادن به امدادگران قبل از انتقال به بیمارستان
نفر دوم: مهران مسلمی با طرح: سامانه یکپارچه همپا
نفر سوم: صابر عبدالله زاده بناب با طرح: ویلچر تخت شونده شیلددار مخصوص انتقال و مراقبت از بیماران
نفر چهارم: محمد ادهمی با طرح: بازی امدادی بر اساس اصول چرخه 12 گانه عملیات امداد و نجات
نفر پنجم: اشکان صفری با طرح: برانکارد هوشمند
نفر ششم: شیما احتیاجی با طرح: اپلیکیشن محل حادثه
منبع: ایرنا