شوماخر: خوشحالم که در فرمول یک رقابت می کنم

به گزارش تور ارمنستان، فرزند قهرمان هفت دوره فرمول یک در گرندپری ایفل آلمان شرکت خواهد نمود.

شوماخر: خوشحالم که در فرمول یک رقابت می کنم

به گزارش خبرنگاران و به نقل از خبرگزاری چمپیونات روسیه، مایک شوماخر، فرزند میشائیل شوماخر، اسطوره فرمول یک که از سال 2013 میلادی به دلیل حادثه ای هنگام اسکی در کو ه های آلپ در کما به سر می برد، در دور تمرینی آزاد گرندپری بعدی فرمول 2020 حضور پیدا می نماید.

مایک شوماخر هم اکنون برای تیم آموزشگاه فراری ایتالیا در فرمول 2 رقابت می نماید.

این راننده آینده دار آلمانی درباره حضورش در دور تمرینی آزاد گرندپری ایفل گفت: خیلی خوشحالم که چنین فرصتی برای من در دور تمرینی فرمول یک فراهم شده است. در واقع نخستین حضورم در فرمول یک با شرکت تماشاگران در نورنبرگ صورت خواهد گرفت. همین موضوع آن را ویژه تر می نماید. می خواهم از تیم های فراری ایتالیا و آلفارومئو به خاطر فراهم آوردن این شرایط و حضورم در فرمول یک پس از گذشت یک ونیم سال قدردانی کنم.

مایک شوماخر اضافه نمود: در 10 روز آینده خیلی خوب خودم را آماده می کنم تا بتوانم علاوه بر بهترین عملکرد نتیجه مطلوبی به دست آورم.

مایک شوماخر و کالوم، دو راننده آموزشگاه فراری هستند که پس از توافق اجرا شده جایگزین راننده های تیم های آلفارومئو و هاس در دور تمرینی گرندپری ایفل خواهند شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 638

به "شوماخر: خوشحالم که در فرمول یک رقابت می کنم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شوماخر: خوشحالم که در فرمول یک رقابت می کنم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید