طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی

به گزارش تور ارمنستان، امروز قصد داریم طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی

مواد لازم:

300 گرم توفو

200 گرم مرغ چرخ نموده

2 قاشق غذاخوری روغن کنجد

1 قاشق چایخوری زنجبیل

3 قاشق چایخوری نشاسته سیب زمینی 8 برگ کاهو

زنجبیل رنده شده

سس سویا

طرز تهیه:

برگ های کاهو را پس از شست و شو به طور کامل خشک کنید تا همه رطوبت آن ها گرفته گردد. توفو را به مدت 2 دقیقه درون مایکروفر با قدرت 500 وات قرار دهید.

سپس به مدت 20 دقیقه روی یک سطح صاف بگذارید تا آب اضافه آن گرفته گردد.

در یک کاسه، توفوی آبکش شده، مرغ چرخ نموده، روغن کنجد و نشاسته سیب زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید.

1 قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی را روی برگ های خرد شده کاهو بریزید.

از مخلوط مرغ به میزان یک نارنگی بردارید، در دست قلقلی کنید.

سپس آن را روی کاهو های خرد شده بگذارید تا همه سطح مواد را بپوشاند.

همه قلقلی های کاهو را درون تابه پیرکس بچینید و روی آن ها سلفون بکشید.

ظرف را به مدت 6 دقیقه درون مایکروفر با قدرت 500 وات بگذارید.

روی آن ها زنجبیل رنده شده بریزید و با سرکه و سس سویا سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1402 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1644

به "طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لقمه های توفو و برگ کاهو یک غذای ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید