کاربرد پنیر ورقه ای در آشپزی ایرانی
به گزارش تور ارمنستان، پنیر ورقه ای یکی از پر کاربردترین انواع پنیرها در آشپزی است که به علت طعم لذیذ و خاصیت کش دار بودن، بافت نرم و قابلیت ذوب شدن سریعی که دارد برای تهیه انواع غذاها مانند ساندویچ های گرم، چیز برگر، اسنک، لازانیا، پیتزا، مرغ سوخاری، تست پنیر، مک اند چیز و… استفاده می گردد. سهولت استفاده و شکل ورقه ای این نوع پنیر باعث می گردد که بدون احتیاج به خرد کردن به راحتی روی غذا قرار بگیرد و به طور یکنواخت ذوب گردد. اما آیا پنیرهای ورقه ای فقط برای استفاده در فست فودهاست یا می توان از آنها در تهیه غذاهای سایر فرهنگ های غذایی مانند غذاهای ایرانی هم استفاده کرد؟ در این مطلب همراه ما باشید تا علاوه بر پاسخ به این سوال، با کاربرد پنیر ورقه ای در آشپزی ایرانی آشنا شوید. به خصوص که طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ایرانی با پنیرهای ورقه ای کاله که نوعی پنیر آشپزی هستند را برای شما توضیح می دهیم.

آیا می توان از پنیرهای ورقه ای برای پخت غذاهای ایرانی استفاده کرد؟
به طور کلی پنیر ورقه ای قابلیت چسبندگی بالایی دارد و به دلیل این ویژگی می توان آن را با انواع مواد تشکیل دهنده غذا ترکیب کرد مثلا کشک بادمجان پخت، یا در میان مواد غذایی مختلف مثل وسط انواع کوکو، کتلت و ته چین قرار داد. بعلاوه از آنجایی که عموم غذاهای ایرانی با برنج خورده می شوند، می توان این پنیر را حتی در معرض حرارت بالایی قرار داد و در حالت ترد و چیپسی به عنوان ته دیگ یا حتی روی برنج هم استفاده کرد.
کاربرد پنیرهای ورقه ای کاله برای تهیه انواع غذاهای ایرانی
برند کاله با هدف خلق لحظات خاص و لذیذ آشپزی، انواع پنیرهای پروسس ورقه ای را در طعم هایی متنوع فراوری می نماید. این پنیرها هنگام حرارت تماشا، طعم و بافت خود را حفظ نموده و گزینه ای ایده آل برای استفاده در انواع غذاها هستند. از جمله پنیرهای پروسس ورقه ای کاله می توان به پنیر پستو، گودا، لازانیا، پارمسان و چدار اشاره نمود.
همان طور که بالاتر اشاره نمودیم علاوه بر فست فودها، از پنیرهای ورقه ای کاله می توان برای پخت غذاهای ایرانی نیز استفاده کرد. جالب است بدانید که به دلیل طعم ادویه ای پنیرهای ورقه ای کاله دارند، می توان از این پنیرها برای طعم دار کردن انواع غذاها مانند سالاد الویه، ماکارونی و حتی سوپ استفاده کرد.
در ادامه به آنالیز کاربرد پنیر ورقه ای در آشپزی ایرانی و طرز تهیه چندین غذای ایرانی که با پنیر ورقه ای می توان خوشمزه تر و مجذوب کننده ترشان کرد، می پردازیم.
طرز تهیه دست پیچ اصفهان و پنیر ورقه ای گودا کاله
دست پیچ اصفهان یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که با ترکیبی از گوشت چرخ نموده و مواد میانی لذیذ تهیه می گردد. این غذای لقمه ای به صورت رولت پیچیده شده و به دلیل بافت نرم و طعمی خوشمزه ای که دارد، گزینه ای ایده آل برای پذیرایی از مهمان ها است.
به منظور بهبود طعم و مجذوب کنندهیت این رولت گوشتی، می توان در طرز تهیه آن از پنیر ورقه ای گودا کاله استفاده کرد چون این پنیر با قابلیت ذوب عالی خود، بافتی کش دار و طعمی غنی به دست پیچ اضافه می نماید. هنگام آماده سازی، می توان لایه هایی از پنیر ورقه ای را بین مواد میانی قرار داد تا در هنگام پخت، به آرامی ذوب شده و طعم دلچسبی ایجاد کند.
علاوه بر گودا، بسته به ذائقه می توان از پنیرهای ورقه ای پستو سبز، چدار یا لازانیا هم استفاده کرد. با ترکیب این پنیرها با گوشت چرخ نموده و ادویه های مخصوص می توانید رولتی خوش طعم و متفاوت را تهیه کرد. برای آشنایی با جزئیات بیشتر و دقیق تر می توانید طرز تهیه دست پیچ اصفهان با پنیر ورقه ای گودا را در کتاب کاله مطالعه کنید.
طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا کاله
یکی از کاربردهای مجذوب کننده پنیر ورقه ای در آشپزی ایرانی، استفاده از آن در تهیه انواع کباب بخصوص کباب تابه ای است. کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب و آسان ایرانی است که با ترکیب گوشت چرخ نموده و ادویه های معطر تهیه می گردد. این غذای خانگی را می توان با افزودن مواد مختلف مانند پنیر ورقه ای گودا کاله خوش طعم تر کرد، این پنیر با قابلیت ذوب عالی خود، لایه ای کرمی و کش دار به کباب اضافه و طعمی بی نظیر را ایجاد می نماید.
بهتر است پس از نیم پز شدن کباب تابه ای، ورقه های پنیر گودا را روی سطح کباب قرار داد تا با حرارت ملایم ذوب گردد. در تهیه کباب تابه ای هم می توانید در صورت تمایل از پنیرهای ورقه ای دیگر مانند چدار، پستو یا لازانیا هم استفاده کرد. ترکیب کباب تابه ای و پنیر ورقه ای، بافتی نرم و طعمی لذیذ به کباب می بخشد و آن را به گزینه ای عالی برای یک وعده خانگی یا پذیرایی از مهمان ها تبدیل می نماید. برای آشنایی دقیق با مراحل تهیه این غذا می توانید به طرز تهیه کباب تابه ای با پنیر ورقه ای گودا کاله مراجعه کنید.
طرز تهیه لقمه کشک بادمجان با پنیر ورقه ای گودا کاله
کشک بادمجان یکی دیگر از غذاهای ایرانی است که یکی از شیوه های متنوع برای سرو آن، تهیه این غذا به صورت لقمه ای است. برای تهیه لقمه کشک بادمجان می توان این ترکیب خوش طعم را در نان سنگک تازه پیچید و با افزودن پنیر ورقه ای گودا کاله، طعمی تازه و دلپذیر به آن بخشید. پنیر ورقه ای گودا با قابلیت ذوب مناسب، طعمی خامه ای به لقمه اضافه می نماید.
بعلاوه در صورت تمایل می توان از پنیر ورقه ای پستو کاله یا چدار هم استفاده کرد. این ترکیب، روشی خلاقانه برای سرو کشک بادمجان است که می تواند تجربه ای تازه و خوشمزه در آشپزی ایرانی باشد. برای آشنایی با جزئیات دقیق تر می توانید طرز تهیه لقمه کشک بادمجان با پنیر ورقه ای گودا کاله را مطالعه کنید.
طرز تهیه کوکو سبزی رولی با پنیر ورقه ای گودا کاله
کوکو سبزی یکی از غذاهای خوش عطر ایرانی است که ترکیب آن با پنیر ورقه ای، طعمی مجذوب کننده و متفاوت ایجاد می نماید. در این روش، کوکو سبزی به صورت یک لایه نازک پخته شده و همراه با پنیر ورقه ای گودا رول می گردد تا بافتی نرم و کش دار پیدا کند.
می توان از پنیرهای ورقه ای دیگر مانند چدار یا پستو سبز نیز استفاده کرد تا طعمی متنوع تر به کوکو بدهد. این کوکو سبزی رولی با بافت لطیف و طعمی دلچسب، گزینه ای عالی برای سرو در وعده های مختلف و پذیرایی از مهمان ها خواهد بود. اگر تمایل دارید که این غذای خوشمزه را تهیه کنید، می توانید در مطلب طرز تهیه کوکو سبزی رولی با پنیر ورقه ای گودا، با مراحل تهیه این غذا آشنا شوید.
طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری
یکی دیگر از غذاهای ایرانی که با پنیر ورقه ای خاص و متنوع می گردد کاسه کباب است. کاسه کباب با کته پنیری ترکیبی لذیذ از کباب های متنوع و برنجی خوش عطر است که با افزودن پنیر ورقه ای گودا کاله، طعمی تازه و دلچسب تر پیدا می نماید. برای استفاده از پنیر ورقه ای در این غذا، پنیر به پلو اضافه می گردد.
پنیر گودا با ذوب شدن روی کته، بافتی نرم و خامه ای ایجاد نموده و طعم کباب های چنجه، جوجه و کوبیده را غنی تر می نماید. این ترکیب نه تنها ظاهر مجذوب کنندهی به غذا می بخشد، بلکه باعث انسجام بهتر طعم ها شده و تجربه ای متفاوت از یک غذای سنتی ایرانی ارائه می دهد. در مطلب طرز تهیه کاسه کباب با کته پنیری، با مراحل دقیق تهیه این غذا آشنا می شوید.
نکات مهم برای نگهداری و استفاده از پنیر ورقه ای
برای حفظ طعم و بافت پنیر ورقه ای و استفاده و کاربرد بهتر پنیر ورقه ای در آشپزی ایرانی و بین المللی، رعایت نکات نگهداری و استفاده صحیح از آن لازم است. این پنیرها به دلیل بافت نرم و قابلیت ذوب بالا، در تهیه انواع غذاهای ایرانی و بین المللی محبوب هستند، اما اگر به درستی استفاده و نگهداری نشوند، ممکن است خشک یا لاستیکی شوند. بنابراین دقت کنید که این پنیرها باید در مراحل سرانجام پخت اضافه شوند و نیازی نیست از ابتدا به غذاها اضافه شوند.
از طرف دیگر نگهداری این نوع پنیرها هم بسیار مهم است. برای نگهداری بهتر پنیرهای ورقه ای حتما آن ها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید چون در غیر اینصورت پنیر شما ممکن است تغییر طعم بدهند. در ضمن حتما پنیر ورقه ای را دور از مواد غذایی دیگر قرار دهید تا بوی مواد غذایی دیگر را به خود نگیرند.
آشنایی با انواع پنیرهای ورقه ای کاله
کاله با ارائه انواع پنیرهای ورقه ای پروسس، تجربه ای متفاوت و باکیفیت در آشپزی ایجاد نموده است. این پنیرها شامل پنیر گودا، چدار، پارمسان، لازانیا و پستو سبز هستند که هر کدام با طعم و ویژگی منحصربه فرد خود، گزینه ای عالی برای تهیه انواع غذاهای ایرانی و بین المللی محسوب می شوند. پنیرهای ورقه ای کاله با قابلیت ذوب عالی و بافت نرم، انتخابی ایده آل برای انواع ساندویچ، پیتزا، گراتن و غذاهای گرم هستند.
منبع: کتاب کاله