4 راهکار برای شما که لباس های زیادی دارید اما نمی دانید چه بپوشید!

به گزارش تور ارمنستان، احساس نداشتن چیزی برای پوشیدن با وجود داشتن کمدی پر از لباس یک کلافگی رایج است. شاید شما هم این اتفاق را تجربه نموده باشید که به سراغ کمد خود می روید، برای مدت طولانی به لباس هایتان خیره می شوید و دست آخر به این نتیجه می رسید که از پوشیدن لباس های تکراری خسته شده اید یا اصلا چیزی برای پوشیدن ندارید!

4 راهکار برای شما که لباس های زیادی دارید اما نمی دانید چه بپوشید!

عوامل متعددی در ایجاد این معضل نقش دارند. مهم ترین دلیل، سازماندهی ضعیف کمد لباس است. داشتن گزینه های زیاد، به طور متناقضی، می تواند تصمیم گیری برای لباس چه بپوشم؟ را به تلاشی خسته نماینده تبدیل می نماید. در این مقاله، راهکار های عملی برای حل این مشکل را آنالیز خواهیم کرد.

چرا با وجود لباس های زیاد، چیزی برای پوشیدن نداریم؟

دلایل مختلفی می توانند چنین وضعیتی را ایجاد نمایند. 5 دلیل رایج آن در پایین آمده است.

بیش از حد ترندی هستید

بیش از میزان در دنیای ترندها و فست فشن غرق شده اید. قطعا امتحان کردن استایل های نو لذت بخش است. چیزی که باید به آن باید توجه کنید این است که ترندها می آیند و می روند اما لباس ها باقی می مانند. استقبال از روندها و استایل های مختلف باعث می گردد کمدی پر از آیتم های تصادفی داشته باشید که با هم جور در نمی آیند.

اصول اولیه درستی ندارید

در هر کمد لباسی، آیتم های همه کاره و ضروری که در تمام استایل ها کاربردی هستند، وجود دارد. اگر آیتم های اصلی مناسبی نداشته باشید، چیزی برای کنار هم قرار دادن و ست کردن سبک های مختلف نخواهید داشت و پوشیدن لباس سخت می گردد.

سلیقه تان تغییر نموده است

گاهی اوقات بسیاری از افراد با تماشا کمد لباسشان این احساس به آن ها دست می دهد که هیچ کدام از لباس ها با هویتشان هم خوانی ندارد. اگر شما هم چنن حسی دارید، احتمالا لباس هایتان دیگر با ترجیحات سبک فعلی پوشش یا حتی سبک زندگی شما همخوانی ندارند. همان طور که سلیقه ها در طول زمان تغییر می نمایند، بعضی از استایل ها ممکن است دیگر با شما هماهنگ نشوند و این احساس را به شما بدهند که کمد لباس شما دیگر کارایی ندارد.

ناآگاهانه و احساسی خرید می کنید

خریدهای آنی برای بسیاری از افراد، وسوسه ای غیرقابل مقاومت است. یک لباس مجذوب کننده به چشمتان می خورد، در لحظه عاشقش می شوید و آن را می خرید. بعد از مدتی عشقش از سرتان می افتد و دیگر دوست ندارید آن را بپوشید. یا حتی متوجه می شوید خریدهای احساسیتان هیچ سنخیتی با کمد لباستان ندارند و شاید فقط یکی دو بار بتوانید آن ها را بپوشید. در نهایت این خریدها فقط برای شما کمدی پر از لباس بدون چیزی برای پوشیدن ایجاد نموده اند.

کمد لباس شلوغی دارید

دلیل اصلی عدم توانایی تصمیم گیری برای انتخاب لباس، کمد شلوغ است. فقط نگاه کردن به یک کمد درهم و برهم کافی است که به شما استرس وارد کند. وقتی لباس ها نامرتب هستند، شما نمی توانید چیزی را که در پیش هستید پیدا کنید یا حتی به راحتی ممکن است بعضی از آیتم ها را به کلی فراموش کنید. بعلاوه ممکن است با لباس های آسیب دیده روبرو شوید چرا که هر کدام را از زیر شلوغی لباس های دیگر به سختی بیرون می کشید!

راهکار های این معضل

برای حل این معضل داشتن لباس زیاد بدون چیزی برای پوشیدن، باید مراحل زیر را پیش ببرید.

1. مرتب کردن کمد لباس

برای سرانجام دادن به معضل داشتن لباس بدون چیزی برای پوشیدن، باید از خالی کردن کمد لباس خود آغاز کنید. همه چیز را از کمد بیرون بیاورید. به این ترتیب، می توانید ببینید چه چیزهای دارید. حالا مواردی را که دیگر مناسب نیستند و قابلیت تعمیر ندارند دور بریزید و لباس هایی که نشان دهنده سبک فعلی شما نیستند یا به آن ها احتیاجی ندارید به دیگران ببخشید. حین این کار به شکاف های بین استایل تان و کمبودهای کمد لباس خود توجه کنید. در مرحله بعد، لباس های به جامانده را بر اساس رنگ، فصل یا نوع جنس لباس دسته بندی کنید. این سازمان دهی به ساده سازی انتخاب های شما یاری می نماید و تماشا آنچه را که در دسترس دارید آسان تر می نماید. حالا دیگر می دانید که تمام تاپ های مشکی تان در کدام بخش و شلوار های جینتان در کدام قسمت کمدتان هستند.

2. لیست بندی اصول اولیه

با لیست بندی کامل هر آنچه در کمد لباس دارید، نظم بیشتری به آن ببخشید. با شناسایی ترجیحات اصلی و احتیاج های سبک زندگی خود آغاز کنید. به هر آیتم همه کاره ای که به روش های مختلف مدل دهی می شوند، توجه کنید وآن ها را دم دست بگذارید. شکاف هایی که در مرحله قبل شناسایی کردید را لیست کنید و احتیاجهای ضروریتان را تهیه کند.

اصول اولیه مانند تاپ های تک رنگ، شلوار جین کلاسیک و لباس های بیرونی رنگ خنثی، گزینه هایی عالی برای ایجاد چندین استایل مختلف لباس هستند. ممکن است از تعداد استایلی که می توانید تنها با چند آیتم با دقت انتخاب شده به دست آورید شگفت زده شوید.

بعلاوه از لوازم جانبی خود هم یک لیست تهیه کنید. اکسسوری ها تقویت نماینده استایل شما هستند. روسری، کمربند، جواهرات و کیف های دستی می توانند فوراً سطح یک استایل را بالا ببرند و به شخصیت شما مجذوب کنندهیت بیشتری اضافه نمایند. روی چند اکسسوری باکیفیت سرمایه گذاری کنید که مکمل آیتم های اصولی شما هستند و می توانند با لباس های مختلف ترکیب و ست شوند.

3. ایجاد کمد لباس کپسولی

ایجاد یک کمد لباس کپسولی یک راه عالی برای ساده کردن تصمیم چه بپوشم؟ است. کمد لباسی همه کاره که در آن لباس ها به راحتی به هم می آیند. یک پالت رنگی را انتخاب کنید که مکمل رنگ پوست شما باشد و امکان ترکیب و تطبیق پذیری آسان را فراهم کند. آغاز ایجاد یک کمد لباس کپسولی با یک پالت رنگی محدود است. بهتر است با 3 تا 5 رنگ آغاز کنید. 2-4 رنگ خنثی انتخاب کنید و سپس 2-3 رنگ مکمل به آن اضافه کنید.

رنگ های خنثی، اصلی ترین رنگ های کمد کپسولی تان خواهند بود. مانند سیاه، سفید، خاکستری، سرمه ای و بژ. این رنگ ها انتخاب عالی برای کمد لباسی استراتژیک هستند و استایل کردنشان آسان است. زیرا با بیشتر تناژهای رنگ پوست تطابق می پذیرند. قهوه ای و زیتونی دو رنگ مجذوب کنندهی هستند که می توانند رنگ های اصلی کمد شما را تکمیل نمایند. در آخر، بخش کوچکی از پالت رنگی کمدتان را هم به رنگ های روشن و جسورانه بدهید. این کار از ملال آوری یک کمد تمام مشکی و خنثی جلوگیری می نماید. بعلاوه بخش لباس های جسورانه، نقش نمایش دادن هویت شما به وسیله استایل را برعهده دارند.

4. آویزان کردن

اگر مراحل قبلی را به درستی انجام داده باشید، اکنون باید احساس سبکی بیشتری کنید. شما باید فضای بیشتر و شلوغی کمتری در کمد لباس خود داشته باشید. حالا زمان آن است که همه چیز را به جای خود برگردانید. به عنوان یک قاعده کلی، توصیه می گردد تا حد امکان لباس ها را آویزان کنید. به این دلیل که تماشا لباس ها و دسترسی به آن ها در حالت آویزان آسان تر است. اگر نمی توانید لباسی را ببینید، آن را نمی پوشید.

تقریباً هر چیزی را می توانید آویزان کنید، از شلوار گرفته تا تاپ و شال. تنها لباسی که ارزش تا زدن دارد، بافت است تا لباس از حالت خود خارج نگردد. می توانید لباس بافتنی را به خوبی تا کنید در یک کشو بگذارید یا آن ها را از وسط تا نموده و با احتیاط روی قسمت صاف چوب لباسی بگذارید.

نکات تکمیلی

اگر می خواهید برای همواره نه به طور موقت از درماندگی تصمیم برای پوشیدن لباس خلاص شوید، نکات تکمیلی را حتما رعایت کنید.

  • تعادلی از اصول اولیه و آیتم های جسورانه داسته باشید تا با حفظ تطبیق پذیری، علاقه و تنوع را به لباس های خود اضافه کنید.
  • اجتناب از خرید های ناگهانی احتیاجمند هوشیاری و انضباط شخصی است. به سبک زندگی خودتان و اثر و ارتباط آن به کمد لباس توجه کنید. قبل از خرید، از خود بپرسید آیا این لباس یا اکسسوری مکمل سبک فعلی شماست؟ آیا واقعاً به آن احتیاج دارید و آیا با اهداف و ارزش های بلندمدت شما مطابقت دارد؟ پیش از خرید به خود فرصت دهید تا در خصوص ارزش آن کالا فکر کنید.
  • به یاد داشته باشید که به طور مرتب کمد لباس کپسولی خود را ارزیابی کنید و در صورت احتیاج تغییرات لازم را انجام دهید تا آن را تازه و کاربردی نگه دارید.
  • به جای تبعیت کامل از روندها، وقت بگذارید و عواملی مانند تناسب، کیفیت پارچه و تطبیق پذیری را ارزیابی کنید تا مطمئن شوید تصمیمات خرید آگاهانه ای می گیرید.
  • بر نظم دهنده ها و جدانماینده های کشو سرمایه گذاری کنید تا داشتن فضا را به حدبیشتر برسانید و همه چیز را مرتب نگه دارید.
  • اگر نمی دانید چه بپوشید یا استایل خاصی در فکر ندارید، بسیار خوب است که سبک های مختلف و پوشش افراد را ببینید. شما از تماشا یاد می گیرید. افرادی را در نظر بگیرید که سبک آن ها می تواند با سبک زندگی و اهداف شخصی شما سازگار باشد. در پی زیر نظر گرفتن استایل شخصی باشید که بتوانید از نظر پوشش شغلی هم به او مراجعه کنید و به کمد لباسی که ایجاد می نمایند نگاه کنید.
  • صرفه جویی کنید. صرفه جویی نه تنها هم هزینه های شما را پایین می آورد و کمد لباس شما را از شلوغی حفظ می نماید، بلکه باعث کاهش ضایعات لباس و ترویج مد پایدار هم می گردد.

منابع: aconsideredlife, simplyfiercely, nextlevelwardrobe

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 30 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1403 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1712

به "4 راهکار برای شما که لباس های زیادی دارید اما نمی دانید چه بپوشید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 راهکار برای شما که لباس های زیادی دارید اما نمی دانید چه بپوشید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید