طرز تهیه دسر شیر عسلی خوشمزه
به گزارش تور ارمنستان، شیر همواره یکی از عناصر اصلی دسرها بوده و هنوز هم طعم آن در اغلب دسرهای محبوب احساس می گردد. این دسرها معمولا با شیر پر چرب غلیظ شده آماده می شوند و در ترکیب شان می توان از نشاسته، خامه، آرد، ژلاتین و بسیاری از مواد دیگر هم استفاده کرد. از انواع دسر با شیر می توان به دسر پاناکوتا که یک دسر معروف ایتالیایی است، پودینگ های شیری، تارت شیر که دسر سنتی کشور آفریقای جنوبی است، دسر شیر عسلی و… نام برد. در اینجا دستور پخت دسر با شیر عسلی که از معدود دسرهای بدون تخم مرغ است را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر خوشمزه با شیر عسلی
- پنیر خامه ای کم نمک خرید آنلاین 250 گرم
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین 250 گرم
- شکلات سیاه یا سفید 150 کرم
- شیر عسلی یک و نیم پیمانه
- پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری
- آب سرد یک و نیم پیمانه
طرز تهیه دسر شیر عسلی
مرحله اول
خامه را در ظرفی ریخته و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و با استفاده از هم زن دستی یا برقی حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم
شکلات ها را درون کاسه ای قرار داده و کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا شکلات ها ذوب شوند.
حالا ژلاتین را در کاسه ای جداگانه ریخته و نصف پیمانه آب را به آن اضافه کنید و ژلاتین را در آن بخیسانید. حالا ژلاتین خیسانده شده به همراه آب را روی بخار کتری به صورت بن ماری حرارت دهید تا دانه های پودر ژلاتین کاملا در آب حل و یک دست شوند.
مرحله سوم
بعد از مخلوط شدن خامه با پنیر، به مواد دسر با شیر خود شیر عسلی را هم اضافه کنید و با هم زن به مدت یک دقیقه هم بزنید.
حالا شکلات های ذوب شده را به مخلوط دسر با شیر عسلی خود اضافه کنید یا اینکه سس شکلاتی را تهیه نموده و در این دسر بریزید. سپس دوباره دسرتان را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
بعد از حل شدن ژلاتین در آب، محلول را کمی در محیط اتاق به حال خود بگذارید تا خنک گردد. بعد از خنک شدن ژالاتین، آن را به دسر با شیر عسلی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
حالا دسر را داخل قالب های سیلیکونی به اشکال دلخواه بریزید.
مرحله پنجم
بعد از انتقال دسر به قالب، آن را به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از گذشت دو ساعت دسر را از فریزر درآورده و به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه داری کنید. بعد از این مدت دسر آماده سرو است.
نکات مربوط به تهیه دسر با شیر عسل
- هنگام استفاده از شکلات ها، اگر می خواهید رنگ دسر سفید باشد از شکلات شیری سفید بهره ببرید، در غیر این صورت می توانید از شکلات تلخ تخته ای هم بهره ببرید.
- شکلات و ژلاتین را حتما به روش بن ماری حرارت دهید تا کاملا روان شوند و ژلاتین و شکلات به صورت تکه ای در دسر با شیر دیده نگردد.
- به این نکته دقت گردد که در مرحله اول، پنیر و خامه را زیاد از حد گفته شده هم نزنید تا به اصطلاح آب نیندازد.
- می توان به چای ژلاتین از مواد نشاسته ای مثل آرد ذرت و بعلاوه از پودر آگار آگار هم استفاده کرد.
- اگر می خواهید شیر عسلی شما حالت کاراملی به خود بگیرد، باید از قبل حدود 3 ساعت در قابلمه جوشانده گردد. در این صورت دسر به رنگ قهوه ای روشن در می آید و می توانید از شکلات تلخ هم در آن بهره ببرید.
- پنیر خامه ای معمولا کم نمک است. اگر مایل به استفاده از پنیر خامه ای نیستید، حتما از پنیر کم نمک بهره ببرید تا مزه دسر تغییر نکند و شور نگردد.
- دقت گردد ژلاتین بن ماری شده را کم کم به دسر وارد کنید و هم زمان دسر را با قاشق هم بزنید تا زود نبندد.
- در صورت تمایل می توانید به دسر میوه های خرد شده مثل موز و توت فرنگی هم اضافه کنید.