قیمت تور عمان: طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم دهنده سنتی و قدیمی
به گزارش تور ارمنستان، درست است که دیگر در هر فصلی از سال می توانید از فروشگاه های مختلف مواد غذایی، میوه، ادویه و هر گونه مواد خوراکی را به راحتی تهیه کنید اما هنوز هم کسانی هستند که ترجیح می دهند در فصل و زمان هر میوه و خوراکی آن را تهیه نمایند و در خانه نگه داری نمایند. لیمو عمانی از دسته خوراکی هایی است که می توانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید. لیمو عمانی کاربردهای بسیاری در پخت غذا تا دمنوش های مختلف دارد. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چگونه لیمو عمانی خانگی درست کنید.
![طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم دهنده سنتی و قدیمی قیمت تور عمان: طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم دهنده سنتی و قدیمی](https://tour-armenia.ir/upload/2021/10/01/2ddf218fdf7f67-caea260236b0dc-421bea8942.jpg)
با قیمت تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط عمان آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی خانگی:
لیمو ترش شیرازی: یک کیلو
سرکه: یک فنجان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی:
1. ابتدا لیمو ترش های شیرازی را خوب بشویید وسپس بر روی آنها کمی نمک پاشیده و اجازه دهید یک روز بماند و سپس بعد از یک روز لیموها را با آب سرد خوب بشویید.
2. درون یک قابلمه آب و یک فنجان سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید.
3. لیموترش ها را درون آب و سرکه جوشیده بریزید و بگذارید 10 ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
4. دوباره پس از آبکشی لیمو ترش ها، آنها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید تا به مدت 1 دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
5. اجازه دهید لیمو ترش ها خنک شوند، سپس لیموترش ها را با خلال دندان سوراخ ریزی کنید و روی یک پارچه نخی تیره بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. پارچه نخی تیره جذب نور را بیشتر می نماید.
6. پس از گذشت 10 روز لیمو های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
منبع: ایرنا زندگی