طرز تهیه پلو مرغ و قارچ ترکیه ای با طعم بی نظیر

به گزارش تور ارمنستان، پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا های خوشمزه و محلی ترکیه است. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید. می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ ترکیه ای با طعم بی نظیر

پلو مرغ و قارچ را نیز می توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی، چون ویتامین های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.

مواد لازم

برنج: 4 پیمانه

سینه مرغ: 200 گرم

قارچ: 200 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

خلال پسته: 50 گرم

زرشک: 50 گرم

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

زعفران: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با 5 پیمانه آب خیس کنید.

سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

سینه های مرغ را در برش های مربعی شکل خرد کنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش های مرغ را تفت دهید.

سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.

قارچ ها را ورقه ای خرد کنید.

سپس قارچ، ادویه ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.

زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.

حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 تیر 1400 بروزرسانی: 6 تیر 1400 گردآورنده: tour-armenia.ir شناسه مطلب: 1076

به "طرز تهیه پلو مرغ و قارچ ترکیه ای با طعم بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مرغ و قارچ ترکیه ای با طعم بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید